Open dag Brandweerkazerne Krimpen aan den IJssel

zaterdag 21 september 2019 13:15

Krimpen aan den IJssel – Zaterdag 21 september houdt Brandweer Krimpen aan den IJssel een open dag in en rondom de brandweerkazerne Krimpen aan de Nieuwe Tiendweg 19. Op deze zaterdag worden de deuren geopend voor het grote publiek en worden diverse demonstraties gehouden.

De brandweerlieden van Krimpen aan den IJssel zijn trots op hun kazerne en hun werk, en dat laten zij aan de bewoners zien door middel van deze open dag.

Er worden diverse demonstraties gehouden: van hoe om te gaan met een vlam in de pan, een hulpverleningsscenario waarbij de brandweer een auto open knipt en nog veel meer. Ook zijn enkele andere hulpverleningsinstanties aanwezig.

De kazerne opende de deuren en de open dag duurt nog tot 16.00 uur.

 

0 reacties

Open dag Brandweerkazerne Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Zaterdag 21 september houdt Brandweer Krimpen aan den IJssel een open dag in en rondom de brandweerkazerne Krimpen aan de Nieuwe Tiendweg 19. Op deze zaterdag worden de deuren geopend voor het grote publiek en worden diverse demonstraties gehouden.

De brandweerlieden van Krimpen aan den IJssel zijn trots op hun kazerne en hun werk, en dat laten zij aan de bewoners zien door middel van deze open dag.

Er worden diverse demonstraties gehouden: van hoe om te gaan met een vlam in de pan, een hulpverleningsscenario waarbij de brandweer een auto open knipt en nog veel meer. Ook zijn enkele andere hulpverleningsinstanties aanwezig.

De kazerne opende de deuren en de open dag duurt nog tot 16.00 uur.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!