Politieonderzoek gestart na schietincident Papendrechtstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam/ Delft – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er kort na middernacht een schietincident plaatsgevonden op de Papendrechtstraat. Er zijn geen slachtoffers aangetroffen. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Een getuige meldde even na middernacht dat er schoten zouden zijn gelost in de Papendrechtstraat in Rotterdam-Zuid. Twee auto’s en een scooter zouden daarna zijn weggereden.

- Advertisement -

Agenten treffen geen gewonden aan, wel hulzen en de scooter die tegen een geparkeerde auto tot stilstand is gekomen. Het bleek een gestolen exemplaar met valse kentekenplaten.

ANPR
Het kenteken van de vluchtauto werd in het ANPR-systeem (herkenningssysteem van kentekens) gezet, waarna de auto in Delft werd teruggevonden. Er is voor zover bekend niemand aangehouden.

Onderzoek
Op de papendrechtstraat zijn meerdere hulzen gevonden. De politie heeft de sporen veiliggesteld. Een onderzoek naar het incident en de betrokkenen is opgestart. De politie komt graag in contact met getuigen.

Getuigenoproep

Heeft u informatie wat bruikbaar kan zijn voor de politie? Melden kan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of vertrouwelijk via het Team Criminele Inlichtingen (TCI)* via 079-3458 999.


* TCI
Team Criminele Inlichtingen, is een afdeling die haar bronnen mag afschermen. Namen van tipgevers komen niet in de registraties, niet bij de advocaten of rechtbank, zelfs niet bij de rechercheurs die het onderzoek draaien. De informatie wordt geanonimiseerd door gegeven. Tipgevers van TCI kunnen een beloning ontvangen voor hun informatie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Rotterdam - De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek...

Vliegtuigje komt naast de landingsbaan terecht Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam - Woensdagmiddag 19 juni is er een klein vliegtuigje van de landingsbaan geraakt tijdens, dit gebeurde terwijl...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Politie zoekt getuigen van steekpartij Spruytstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdag- op zondagnacht rond 01.30 uur troffen agenten een gewonde man aan in een woning aan...