Crowdfunding voor uitvaart overleden Jamie (15) Egelantier Hellevoetsluis

zondag 22 september 2019 10:54

Hellevoetsluis – Vrijdagavond 20 september is de 15-jarige Jamie om het leven gekomen na een val van de flat waar hij woonde aan de Egelantier in Hellevoetsluis.

Een jonge knul in de bloei van zijn leven had, zo laat familie weten op Facebook, zoveel meegemaakt, waaronder pesten. Hij wist het niet meer en zag nog maar één uitweg. Wat er in Jamie omging, toen hij viel, weet niemand. Onderaan de flat heeft zijn vader nog geprobeerd hem te reanimeren. De hulpdiensten, die groots ingezet waren waaronder een traumateam, hebben het reanimeren overgenomen, maar helaas de hulp mocht niet meer baten. Jamie was overleden.

De familie van Jamie zijn niet verzekerd en de uitvaart dreigt een gemeente-uitvaart te worden, zonder vrienden, dienst en zonder iedereen die hem lief had. Zijn familie wil heel graag dat hij een mooi uitvaart krijgt en zijn een crowdfunding gestart.

Update: Inmiddels heeft de familie laten weten genoeg geld te hebben opgehaald. Daarom is nu het rekeningnummer uit het artikel verwijderd. Iedereen wordt hartelijk bedankt voor de donaties en steun.

Heb je zelf hulp nodig of heb je de behoefte met iemand te praten? Bel 0900 0113

Foto’s : AS Media Martijn de Bruijn

 

0 reacties

Crowdfunding voor uitvaart overleden Jamie (15) Egelantier Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis – Vrijdagavond 20 september is de 15-jarige Jamie om het leven gekomen na een val van de flat waar hij woonde aan de Egelantier in Hellevoetsluis.

Een jonge knul in de bloei van zijn leven had, zo laat familie weten op Facebook, zoveel meegemaakt, waaronder pesten. Hij wist het niet meer en zag nog maar één uitweg. Wat er in Jamie omging, toen hij viel, weet niemand. Onderaan de flat heeft zijn vader nog geprobeerd hem te reanimeren. De hulpdiensten, die groots ingezet waren waaronder een traumateam, hebben het reanimeren overgenomen, maar helaas de hulp mocht niet meer baten. Jamie was overleden.

De familie van Jamie zijn niet verzekerd en de uitvaart dreigt een gemeente-uitvaart te worden, zonder vrienden, dienst en zonder iedereen die hem lief had. Zijn familie wil heel graag dat hij een mooi uitvaart krijgt en zijn een crowdfunding gestart.

Update: Inmiddels heeft de familie laten weten genoeg geld te hebben opgehaald. Daarom is nu het rekeningnummer uit het artikel verwijderd. Iedereen wordt hartelijk bedankt voor de donaties en steun.

Heb je zelf hulp nodig of heb je de behoefte met iemand te praten? Bel 0900 0113

Foto’s : AS Media Martijn de Bruijn

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!