Dode na brand in kelderbox Schoutenhoek Zoetermeer

zondag 22 september 2019 09:11

Zoetermeer – Een 60-jarige man is afgelopen nacht overleden aangetroffen na een brand in een kelderbox aan de Schoutenhoek in Zoetermeer. De brandweer kreeg een melding van een brandlucht in het appartementencomplex waar voornamelijk oudere wonen.

In de kelderbox bleek iets brand te staan, vanwege de rookontwikkeling werden een aantal woningen ontruimd. Tijdens het blussen werd het slachtoffer aangetroffen. Reanimatie mocht niet meer baten. Het slachtoffert overleed ter plaatse.

Wat er precies is gebeurd in de kelderbox is niet bekend, ook de doodsoorzaak wordt nog onderzocht. De politie heeft het complex afgezet met zwarte hekken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na brand in kelderbox Schoutenhoek Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Een 60-jarige man is afgelopen nacht overleden aangetroffen na een brand in een kelderbox aan de Schoutenhoek in Zoetermeer. De brandweer kreeg een melding van een brandlucht in het appartementencomplex waar voornamelijk oudere wonen.

In de kelderbox bleek iets brand te staan, vanwege de rookontwikkeling werden een aantal woningen ontruimd. Tijdens het blussen werd het slachtoffer aangetroffen. Reanimatie mocht niet meer baten. Het slachtoffert overleed ter plaatse.

Wat er precies is gebeurd in de kelderbox is niet bekend, ook de doodsoorzaak wordt nog onderzocht. De politie heeft het complex afgezet met zwarte hekken.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!