zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Dode na brand in kelderbox Schoutenhoek Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Een 60-jarige man is afgelopen nacht overleden aangetroffen na een brand in een kelderbox aan de Schoutenhoek in Zoetermeer. De brandweer kreeg een melding van een brandlucht in het appartementencomplex waar voornamelijk oudere wonen.

In de kelderbox bleek iets brand te staan, vanwege de rookontwikkeling werden een aantal woningen ontruimd. Tijdens het blussen werd het slachtoffer aangetroffen. Reanimatie mocht niet meer baten. Het slachtoffert overleed ter plaatse.

Wat er precies is gebeurd in de kelderbox is niet bekend, ook de doodsoorzaak wordt nog onderzocht. De politie heeft het complex afgezet met zwarte hekken.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -