Ravage na zwaar ongeval op Schenkviaduct Den Haag (video)

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Zondagavond 22 september zijn rond 20.40 uur meerdere personen gewond geraakt bij een zwaar ongeval op het Schenkviaduct.

Tekst loopt door na video

- Advertisement -

Volgens getuigen zou de veroorzaker op zeer hoge snelheid over het viaduct hebben gereden en op de verkeerde weghelft hebben gereden om in te halen. Hier botste de bestuurder op een tegemoetkomende auto.

De vermoedelijk spookrijder kwam tientallen meters verder met het voertuig tot stilstand, terwijl de auto een spoor van onderdelen achterliet op het wegdek. Meerdere auto’s raakte licht beschadigd en een lantaarnpaal werd geramd. Een deur belandde op de berm langs het viaduct.

Beknelling
Beide automobilisten van de frontale botsing raakten gewond. De vermoedelijk schuldige automobilist raakte bekneld en zwaargewond. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De andere automobilist is gestabiliseerd en is eveneens naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse om bijstand te verlenen.

Viervoeter
In de personenauto van de beknelde chauffeur zat ook nog een hond. In eerste opzicht lijkt het goed te gaan met het beestje. Enigszins geschrokken is de viervoeter meegegaan met een medewerker van de dierenambulance die zich verder over het beestje zal ontfermen.

Onderzoek
Het is vooralsnog onduidelijk waarom de automobilist de verweten capriolen uithaalde. De politie heeft inmiddels met meerdere getuigen gesproken en doet verder onderzoek naar het incident. Het viaduct is voor meerdere uren in beide richtingen afgesloten geweest voor onderzoek en het opruimen van de ravage.

Foto’s : AS Media Arnold Sneeuw & Sebastiaan Barel

20190922212816.jpg20190922212819.jpg

20190922212821.jpg20190922212823.jpg20190922212825.jpg

20190922212826.jpg

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere gewonden na eenzijdige aanrijding Vasteland Rotterdam

Rotterdam - Op het Vasteland in Rotterdam zijn zaterdagavond rond 21.06 uur meerdere inzittenden van een personenauto gewond...

Grote waterlekkage zet straten blank Mathernesserdijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Mathenesserdijk in Rotterdam is zaterdagmiddag een enorme wateroverlast ontstaan. Door nog onbekende oorzaak stroom...

Politie overmeesterd man met onbegrepen gedrag Croonenburgh Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - Vrijdagavond 21 juni rond 21.41 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijk persoon met onbegrepen...

Sishalounge doelwit van nachtelijke explosieSchiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond 04:50 een explosie plaatsgevonden bij een...