Twee minderjarige verdachten aangehouden na gewapende overval op Haags tankstation

zondag 22 september 2019 16:52

Den Haag – De twee verdachten van de gewapende overval op een tankstation in de Vreeswijkstraat zijn aangehouden. Het gaat om verdachten van 14 en 15 jaar uit Den Haag.

De overval op de Esso werd gepleegd op zaterdagavond 21 september omstreeks 20.15 uur. Bij de overval is een medewerker bedreigd met een mes en een vuurwapen. De twee verdachten zijn er vervolgens met een geldbedrag vandoor gegaan.

Agenten hebben direct na de melding de omgeving afgezet en gezocht naar de twee verdachten, maar die werden niet meer aangetroffen.

Een melding van een vechtpartij op de Lange Beestenmarkt een klein uur later leidde naar deze minderjarige verdachten. De verdachten werden voor deze vechtpartij aangehouden, waarna ze al snel in verband konden worden gebracht met de gepleegde overval. De verdachten zitten nog vast voor verder verhoor.

 

0 reacties

Twee minderjarige verdachten aangehouden na gewapende overval op Haags tankstation
Schrijver:

 

 

Den Haag – De twee verdachten van de gewapende overval op een tankstation in de Vreeswijkstraat zijn aangehouden. Het gaat om verdachten van 14 en 15 jaar uit Den Haag.

De overval op de Esso werd gepleegd op zaterdagavond 21 september omstreeks 20.15 uur. Bij de overval is een medewerker bedreigd met een mes en een vuurwapen. De twee verdachten zijn er vervolgens met een geldbedrag vandoor gegaan.

Agenten hebben direct na de melding de omgeving afgezet en gezocht naar de twee verdachten, maar die werden niet meer aangetroffen.

Een melding van een vechtpartij op de Lange Beestenmarkt een klein uur later leidde naar deze minderjarige verdachten. De verdachten werden voor deze vechtpartij aangehouden, waarna ze al snel in verband konden worden gebracht met de gepleegde overval. De verdachten zitten nog vast voor verder verhoor.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!