14-jarige jongen mishandeld na ruzie in Hofbad Den Haag

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag – Een ruzie in zwembad het Hofbad in de Haagse wijk Ypenburg liep zaterdagmiddag 21 september uit op een mishandeling.

’s Middags was het 14-jarige slachtoffer zwemmen toen er ruzie ontstond met twee onbekend jongens. De twee jongens wachtten het slachtoffer buiten het zwembad op langs de Ypenburgse Boslaan. Toen het slachtoffer rond 16.10 het zwembad verliet, werd hij door het tweetal mishandeld.

De daders maakten zich na de daad snel uit de voeten. Mede met een burgernetbericht werd er nog gezocht naar het tweetal, maar tevergeefs. De 14-jarige Hagenaar werd ter plekke nog nagekeken door een ambulance, maar hoefde voor zijn verwondingen niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Signalement
Van één van de verdachte kon een signalement gegeven worden. Het gaat om een licht getinte jongen van 1,65-1,70 meter lang. Hij had een normaal postuur. Hij droeg een legergroen T-shirt, een zwarte broek en slippers. Ook had hij een zwarte rugtas en een groen petje bij zich.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord? Of beschikt u over camerabeelden? Dan komt de politie graag in contact met u. Dat kan door te bellen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd