Afsluiting vanwege reconstructie dodelijk ongeval Bergweg Rotterdam

maandag 23 september 2019 12:22

Rotterdam – De politie sluit vanavond een deel van de Bergweg in Rotterdam af. Het gaat om het stuk tussen de Schiekade en de Zaagmolenstraat. Forensische Experts van het Openbare Ministerie zullen dan een dodelijk ongeval reconstrueren. Bij het ongeluk op 31 juli 2018 kwam een 19-jarige Rotterdammer om het leven. Hij werd op de oversteekplaats aangereden, waarna de automobilist ervandoor ging.

Om precies vast te kunnen stellen wat er is gebeurd gaat de politie onderzoeken. Er wordt onder andere nagegaan hoe de bestuurder heeft gereden en waar het slachtoffer precies is geraakt. De medewerkers van het NFI zullen ongeveer 20-25 ritten nodig hebben voor de reconstructie. De resultaten daarvan zullen later worden geanalyseerd.

De man een 45-jarige Rotterdammer ging er na de aanrijding vandoor, hij meldde zichzelf later alsnog op het politiebureau. De man blijft verdachte totdat het onderzoek en de rechtszitting heeft plaatsgevonden.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Afsluiting vanwege reconstructie dodelijk ongeval Bergweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie sluit vanavond een deel van de Bergweg in Rotterdam af. Het gaat om het stuk tussen de Schiekade en de Zaagmolenstraat. Forensische Experts van het Openbare Ministerie zullen dan een dodelijk ongeval reconstrueren. Bij het ongeluk op 31 juli 2018 kwam een 19-jarige Rotterdammer om het leven. Hij werd op de oversteekplaats aangereden, waarna de automobilist ervandoor ging.

Om precies vast te kunnen stellen wat er is gebeurd gaat de politie onderzoeken. Er wordt onder andere nagegaan hoe de bestuurder heeft gereden en waar het slachtoffer precies is geraakt. De medewerkers van het NFI zullen ongeveer 20-25 ritten nodig hebben voor de reconstructie. De resultaten daarvan zullen later worden geanalyseerd.

De man een 45-jarige Rotterdammer ging er na de aanrijding vandoor, hij meldde zichzelf later alsnog op het politiebureau. De man blijft verdachte totdat het onderzoek en de rechtszitting heeft plaatsgevonden.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!