Bestuurders wisselen van plek bij politiecontrole Maasboulevard Rotterdam

maandag 23 september 2019 11:46

Rotterdam – Twee mannen hebben vannacht in één auto beiden een bekeuring gekregen van de Rotterdamse verkeerspolitie. De auto was door de agenten opgevallen en gaf een mogelijke hit op het rijden zonder geldig rijbewijs. De agenten besloten om de wagen een volgteken te geven om deze verderop te laten stoppen.

De bestuurder van de auto voelde de bui al hangen en wisselde met de passagier van plaats. De agenten zagen dit in hun spiegels gebeuren en confronteerde het tweetal met hun actie. Het gevolg was dat beide bestuurders een bekeuring kregen. De bestuurder kreeg een bekeuring voor het rijden met een ongeldig rijbewijs en de passagier voor het rijden onder invloed.

Foto’s : Twitter Politie Team Verkeer Rotterdam

 

0 reacties

Bestuurders wisselen van plek bij politiecontrole Maasboulevard Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee mannen hebben vannacht in één auto beiden een bekeuring gekregen van de Rotterdamse verkeerspolitie. De auto was door de agenten opgevallen en gaf een mogelijke hit op het rijden zonder geldig rijbewijs. De agenten besloten om de wagen een volgteken te geven om deze verderop te laten stoppen.

De bestuurder van de auto voelde de bui al hangen en wisselde met de passagier van plaats. De agenten zagen dit in hun spiegels gebeuren en confronteerde het tweetal met hun actie. Het gevolg was dat beide bestuurders een bekeuring kregen. De bestuurder kreeg een bekeuring voor het rijden met een ongeldig rijbewijs en de passagier voor het rijden onder invloed.

Foto’s : Twitter Politie Team Verkeer Rotterdam

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!