Fors gaslek in Waddinxveense wijk Zuidplas

maandag 23 september 2019 15:11

Waddinxveen – Maandagmiddag 23 september is er rond 12.20 uur een gaslek ontstaan aan de Plasweg.

Het lek was veroorzaakt door graafwerkzaamheden. Het zou gaan om een fors gaslek, waardoor er werd opgeschaald naar het sein middel hulpverlening. Buurtbewoners die gas roken, moesten direct 112 bellen.

Omdat even het plan was dat een hele wijk werd afgesloten van het gas, werd door de hulpdiensten GRIP-1 afgekondigd. Inmiddels is de lekkende leiding afgesloten en moet de gaslucht in de wijk nu minder worden.

 

 

0 reacties

Fors gaslek in Waddinxveense wijk Zuidplas
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – Maandagmiddag 23 september is er rond 12.20 uur een gaslek ontstaan aan de Plasweg.

Het lek was veroorzaakt door graafwerkzaamheden. Het zou gaan om een fors gaslek, waardoor er werd opgeschaald naar het sein middel hulpverlening. Buurtbewoners die gas roken, moesten direct 112 bellen.

Omdat even het plan was dat een hele wijk werd afgesloten van het gas, werd door de hulpdiensten GRIP-1 afgekondigd. Inmiddels is de lekkende leiding afgesloten en moet de gaslucht in de wijk nu minder worden.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!