Gewonde na botsing met paal Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

maandag 23 september 2019 15:15

Capelle aan den IJssel – Maandagmiddag 23 september rond 14.05 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Een vrouw raakte in een bocht de macht over het stuur kwijt en botste frontaal op een paal.

Het slachtoffer was na de klap niet aanspreekbaar en is uit de auto gehaald. Daarna hebben omstanders haar in de stabiele zijligging gelegd in afwachting van de ambulance. Deze was zeer snel ter plaatse waarna zij direct de medische zorg hebben overgenomen. Eenmaal onder behandeling kwam zij weer lichtjes bij en is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Omstanders verklaren dat de vrouw mogelijk is achterna gezeten. De politie doet hiernaar onderzoek.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20190923151441.jpg

 

0 reacties

Gewonde na botsing met paal Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Maandagmiddag 23 september rond 14.05 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Een vrouw raakte in een bocht de macht over het stuur kwijt en botste frontaal op een paal.

Het slachtoffer was na de klap niet aanspreekbaar en is uit de auto gehaald. Daarna hebben omstanders haar in de stabiele zijligging gelegd in afwachting van de ambulance. Deze was zeer snel ter plaatse waarna zij direct de medische zorg hebben overgenomen. Eenmaal onder behandeling kwam zij weer lichtjes bij en is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Omstanders verklaren dat de vrouw mogelijk is achterna gezeten. De politie doet hiernaar onderzoek.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20190923151441.jpg

 

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Rotterdam – Een politieman werd dinsdagavond in de Josephstraat aangevallen door een agressieve hond. Hij zag zich genoodzaakt zijn vuurwapen te trekken en op de hond te schieten. Rond 21.30 uur kwam een melding bij de meldkamer binnen dat een man mogelijk onwel was...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!