Man zeer ernstig gewond na beknelling onder aluminum platen Nieuw Oranjekanaal Hoek van Holland

maandag 23 september 2019 12:03

Hoek van Holland – Een man is maandagmorgen zeer ernstig gewond geraakt nadat hij bekneld kwam te zitten onder een pallet aluminium platen aan het Nieuw Oranjekanaal in Hoek van Holland. De man stond vermoedelijk in de vrachtwagen toen het misging.

Hulpverleners wisten de man te bevrijden, op dat moment was hij niet meer aanspreekbaar. Direct is de reanimatie ter plekke gestart. Het personeel van de traumahelikopter bied hierbij ondersteuning. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Man zeer ernstig gewond na beknelling onder aluminum platen Nieuw Oranjekanaal Hoek van Holland
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – Een man is maandagmorgen zeer ernstig gewond geraakt nadat hij bekneld kwam te zitten onder een pallet aluminium platen aan het Nieuw Oranjekanaal in Hoek van Holland. De man stond vermoedelijk in de vrachtwagen toen het misging.

Hulpverleners wisten de man te bevrijden, op dat moment was hij niet meer aanspreekbaar. Direct is de reanimatie ter plekke gestart. Het personeel van de traumahelikopter bied hierbij ondersteuning. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!