Stoer doen levert prent van 380 euro op voor onnodig geluid maken

maandag 23 september 2019 12:42

Een automobilist zal van de week wel even achter zijn oren krabben als er een dikke prent voor onnodig geluid maken op de deurmat ligt. De bestuurder reed voorbij een politiewagen die op de vluchtstrook stond en dacht wel even de blits te maken door zijn uitlaat even flink te laten horen.

Met een flinke dot gas knalde de uitlaat van de auto behoorlijk, de agenten konden het niet waarderen en schreven op kenteken een bekeuring uit voor het maken van onnodig geluid maken. De boete hiervoor bedraagt 380 euro.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stoer doen levert prent van 380 euro op voor onnodig geluid maken
Schrijver:

 

 

Een automobilist zal van de week wel even achter zijn oren krabben als er een dikke prent voor onnodig geluid maken op de deurmat ligt. De bestuurder reed voorbij een politiewagen die op de vluchtstrook stond en dacht wel even de blits te maken door zijn uitlaat even flink te laten horen.

Met een flinke dot gas knalde de uitlaat van de auto behoorlijk, de agenten konden het niet waarderen en schreven op kenteken een bekeuring uit voor het maken van onnodig geluid maken. De boete hiervoor bedraagt 380 euro.

 

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Den Haag - Het 'corona-dorp' voor daklozen dat was opgezet op het parkeerterrein naast het ADO-stadion, gaat verhuizen nu de eerste thuiswedstrijd in de voetbalarena gepland staat. "Thuis uitzieken voor mensen zonder huis", was de gedachte achter het opgebouwde dorp,...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!