zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Stoer doen levert prent van 380 euro op voor onnodig geluid maken

- advertentie -

Een automobilist zal van de week wel even achter zijn oren krabben als er een dikke prent voor onnodig geluid maken op de deurmat ligt. De bestuurder reed voorbij een politiewagen die op de vluchtstrook stond en dacht wel even de blits te maken door zijn uitlaat even flink te laten horen.

Met een flinke dot gas knalde de uitlaat van de auto behoorlijk, de agenten konden het niet waarderen en schreven op kenteken een bekeuring uit voor het maken van onnodig geluid maken. De boete hiervoor bedraagt 380 euro.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -