Viertal aangehouden na woningoverval Zwijndrecht

maandag 23 september 2019 23:52

Zwijndrecht – Maandagochtend 23 september heeft de politie vier personen aangehouden. Ze worden ervan verdacht een overval te hebben gepleegd op een woning aan de Dahliastraat.

Tussen zeven uur en half acht ’s avonds drong het viertal zondagavond de woning binnen. De bewoner werd vastgebonden en zijn huis doorzocht op waardevolle spullen. Nadat een buit was verzameld, ging het viertal ervandoor.

De politie startte direct een onderzoek en wist ’s nachts de verdachten aan te houden. Het gaat om een 18-jarige vrouw en drie mannen van 20, 21 en 22 jaar, afkomstig uit Zoetermeer.

Getuigenoproep
Het onderzoek is voor de politie nog niet voltooid. Daarom komt zij graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of gehoord. Heeft u informatie dat bruikbaar kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met 0900-8844 (vraag naar het overvallenteam) of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Viertal aangehouden na woningoverval Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Maandagochtend 23 september heeft de politie vier personen aangehouden. Ze worden ervan verdacht een overval te hebben gepleegd op een woning aan de Dahliastraat.

Tussen zeven uur en half acht ’s avonds drong het viertal zondagavond de woning binnen. De bewoner werd vastgebonden en zijn huis doorzocht op waardevolle spullen. Nadat een buit was verzameld, ging het viertal ervandoor.

De politie startte direct een onderzoek en wist ’s nachts de verdachten aan te houden. Het gaat om een 18-jarige vrouw en drie mannen van 20, 21 en 22 jaar, afkomstig uit Zoetermeer.

Getuigenoproep
Het onderzoek is voor de politie nog niet voltooid. Daarom komt zij graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of gehoord. Heeft u informatie dat bruikbaar kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met 0900-8844 (vraag naar het overvallenteam) of anoniem via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!