Zeker 18 automobilisten op de bon geslingerd voor negeren rood kruis A16 Rotterdam

maandag 23 september 2019 12:36

De politie heeft maandagmorgen achttien automobilisten op de bon geslingerd voor het negeren van een rood kruis. Op de A16 was deze morgen een ongeluk gebeurd, vanwege dit ongeluk was een rijstrook afgekruist.

Zeker achttien bestuurders negeerden het rode kruis en kunnen nu een dikke prent minstens 240 euro plus 9 euro administratiekosten verwachten. De hoogte hangt er vanaf of de bestuurder al eerder is bekeurd voor hetzelfde feit.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeker 18 automobilisten op de bon geslingerd voor negeren rood kruis A16 Rotterdam
Schrijver:

 

 

De politie heeft maandagmorgen achttien automobilisten op de bon geslingerd voor het negeren van een rood kruis. Op de A16 was deze morgen een ongeluk gebeurd, vanwege dit ongeluk was een rijstrook afgekruist.

Zeker achttien bestuurders negeerden het rode kruis en kunnen nu een dikke prent minstens 240 euro plus 9 euro administratiekosten verwachten. De hoogte hangt er vanaf of de bestuurder al eerder is bekeurd voor hetzelfde feit.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!