Forse schade na kop-staartbotsing op afrit A4 bij Leidschendam

dinsdag 24 september 2019 16:49

Leidschendam / Den Haag – Bij de afrit Leidschendam/Leidschenveen op de Rijksweg A4 heeft er rond 15.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Vermoedelijk was de voorste personenauto een onopvallend politievoertuig. Twee inzittenden hiervan zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel, waarvan één ter controle naar het ziekenhuis is vervoerd.

Het is vooralsnog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Beide auto’s hadden forse schade na de botsing. De achterste auto is door de berger meegenomen. Het ongeval had enige filevorming tot gevolg. Ondanks dat er één baan werd afgezet, bleef de afrit open.

 

0 reacties

Forse schade na kop-staartbotsing op afrit A4 bij Leidschendam
Schrijver:

 

 

Leidschendam / Den Haag – Bij de afrit Leidschendam/Leidschenveen op de Rijksweg A4 heeft er rond 15.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Vermoedelijk was de voorste personenauto een onopvallend politievoertuig. Twee inzittenden hiervan zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel, waarvan één ter controle naar het ziekenhuis is vervoerd.

Het is vooralsnog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Beide auto’s hadden forse schade na de botsing. De achterste auto is door de berger meegenomen. Het ongeval had enige filevorming tot gevolg. Ondanks dat er één baan werd afgezet, bleef de afrit open.

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!