Tip leidt politie naar Zoetermeerse woning vol drugs

dinsdag 24 september 2019 17:25

Zoetermeer – De politie hield maandagavond 23 september en dinsdagochtend 24 september twee mannen aan die worden verdacht van handel in verdovende middelen. Ook zijn forse hoeveelheden drugs in beslag genomen.

Maandagavond 23 september kreeg de politie een melding van een hennepgeur in een woning aan de Wit-Geellaan. Agenten gingen vervolgens de woning binnen en troffen op zolder meerdere plastic tassen met henneptoppen aan. Een 31-jarige man uit Zoetermeer is aangehouden.

Na toestemming van de officier is de woning verder doorzocht en zijn in totaal 66 kg aan henneptoppen, 75 kg aan pakketten heroïne en ruim 200 blikken melkpoeder in beslag genomen. Ook is een vuurwapen in de woning aangetroffen en in beslag genomen.

Dinsdagochtend 24 september hield de politie aan de Wit-Geellaan een tweede verdachte aan, een 45-jarige Zoetermeerder. Beide verdachten zitten op dit moment in beperkingen en worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

 

0 reacties

Tip leidt politie naar Zoetermeerse woning vol drugs
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De politie hield maandagavond 23 september en dinsdagochtend 24 september twee mannen aan die worden verdacht van handel in verdovende middelen. Ook zijn forse hoeveelheden drugs in beslag genomen.

Maandagavond 23 september kreeg de politie een melding van een hennepgeur in een woning aan de Wit-Geellaan. Agenten gingen vervolgens de woning binnen en troffen op zolder meerdere plastic tassen met henneptoppen aan. Een 31-jarige man uit Zoetermeer is aangehouden.

Na toestemming van de officier is de woning verder doorzocht en zijn in totaal 66 kg aan henneptoppen, 75 kg aan pakketten heroïne en ruim 200 blikken melkpoeder in beslag genomen. Ook is een vuurwapen in de woning aangetroffen en in beslag genomen.

Dinsdagochtend 24 september hield de politie aan de Wit-Geellaan een tweede verdachte aan, een 45-jarige Zoetermeerder. Beide verdachten zitten op dit moment in beperkingen en worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!