Verdachten aangehouden voor handel in verdovende middelen en witwassen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Agenten hielden maandag 23 september twee personen aan op de Meidoornstraat in Waddinxveen op verdenking van handel in verdovende middelen en witwassen. Daarnaast vond de politie in hun woning onder andere een voorraad contant geld, cocaïne, XTC, hennep en hasj.

De politie kwam de verdachten op het spoor in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen. Maandagochtend in alle vroegte vielen agenten van de ondersteuningsgroep Den Haag de woning op de Meidoornstraat binnen en troffen een 25-jarige man en een 47-jarige vrouw aan.

- Advertisement -

In de woning vond de politie naast diverse verdovende middelen, ook 34.000 euro aan contant geld. In totaal namen agenten circa 17 kg hennep, 2 kg hasj en harddrugs in beslag. Ook de auto van de verdachte is in beslag genomen.

De twee aanwezige verdachten zijn aangehouden en zitten in beperkingen. Zij worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...

Traumahelikopter assisteert bij ernstige noodsituatie in een woning Zuidplaslaan Waddinxveen

Waddinxveen - Zondagmiddag 14 april omstreeks 13:45 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident in een woning aan...

Ravage nadat automobilist geparkeerde auto’s ramt Noordkade Waddinxveen

Waddinxveen - Een automobilist heeft vrijdagavond voor een ravage gezorgd op de Noordkade in Waddinxveen. De bestuurder raakte...

Autoverhuurder vindt pony’s in bestelbus

Woensdag 27 december had een verhuurder van onder andere bestelbusjes en wel heel bijzondere vondst. In een busje...