Minderjarige verdachte van meerdere aanrandingen in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht aangehouden

Date:

Deel bericht:

Hendrik-Ido-Ambacht/ Zwijndrecht – Een minderjarige jongen uit de omgeving Drechtsteden is maandagavond aangehouden en wordt verdacht van verschillende aanrandingen in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht.

Al enkele weken werden meisjes en jonge vrouwen lastig gevallen. De verdachte sloeg toe als zij op de fiets reden. Sommigen kregen al rijdend een klap op hun bil, bij anderen gingen de handtastelijkheden verder. In totaal deden tien slachtoffers aangifte of melding van de handtastelijkheden.

- Advertisement -

De politie deed er alles aan om de verdachte aan te kunnen houden. De impact in dit soort zaken is voor de slachtoffers groot. Er zijn, onder andere, vrouwelijke agenten ingezet om op een onopvallende manier te fietsen in de directe omgeving, waar de meldingen waren.

Maandagavond werd de jongen op heterdaad betrapt en aangehouden. Hij zit vast en wordt verhoord.

Aangifte
De rechercheurs sluiten niet uit dat er nog meer meisjes/jonge vrouwen zijn betast die hier geen melding van hebben gedaan bij de politie. Ben je lastig gevallen en heb je dit nog niet gemeld? Bel dan met 0900-8844 en vraag naar de zedenpolitie Rotterdam.

- Advertisement -

Gerelateerd