Man overvalt supermarkt Statenweg Rotterdam

donderdag 26 september 2019 09:02

Rotterdam – Een 19-jarige kassière kreeg donderdagavond de schrik van haar leven toen ze in de supermarkt aan de Statenweg werd overvallen door een gemaskeerde man. De man stapte de zaak binnen met een vuurwapen en bedreigde het meisje.

De man eiste geld en sigaretten en ging er daarna vandoor. De man liep richting de van der Meydestraat stapte daar op een fiets en verdween in de richting van het Vroesenpark. De politie heeft nog naar hem gezocht maar niet meer aangetroffen. De kassière is opgevangen door agenten en krijgt slachtofferhulp aangeboden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overvalt supermarkt Statenweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 19-jarige kassière kreeg donderdagavond de schrik van haar leven toen ze in de supermarkt aan de Statenweg werd overvallen door een gemaskeerde man. De man stapte de zaak binnen met een vuurwapen en bedreigde het meisje.

De man eiste geld en sigaretten en ging er daarna vandoor. De man liep richting de van der Meydestraat stapte daar op een fiets en verdween in de richting van het Vroesenpark. De politie heeft nog naar hem gezocht maar niet meer aangetroffen. De kassière is opgevangen door agenten en krijgt slachtofferhulp aangeboden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!