vrijdag, februari 26, 2021

30-jarige man uit Capelle aan den IJssel toegetakeld; politie zoekt getuigen

Capelle aan den IJssel – Een verzwikte enkel, geschaafde knieën en een gebroken kaak. Een 30-jarige man uit Capelle aan den IJssel werd vrijdagavond 20 september flink toegetakeld door drie mannen die hem wilden beroven. De drie gingen er zonder buit vandoor. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer werd rond 21.00 uur bij het Beatrijs Erf in Capelle aan den IJssel net voorbij het fietspad Kapellekensbaan belaagd door het drietal. De mannen benaderden hem van drie kanten, waardoor het slachtoffer geen kant op kon.

Er werd aan zijn spullen getrokken en een van de mannen gaf hem een harde klap in zijn gezicht. Hierdoor viel het slachtoffer op de grond en raakte hij even buiten westen. Eenmaal bijgekomen waren de mannen verdwenen en seinde hij de politie in.

Signalement
Het slachtoffer heeft gezien dat de daders in het zwart gekleed waren en alle drie een capuchon op hadden. De mannen worden rond de 20/21 geschat, met een lengte van ongeveer 1.75-1.90 meter en hebben alle drie een stevig postuur. Een van de daders heeft een donkere huidskleur, de andere twee mannen heeft het slachtoffer niet goed kunnen zien.

Getuigenoproep
De politie zoekt mensen die meer informatie hebben. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u wellicht over camerabeelden? Alle informatie is welkom. U kunt bellen met 0900-8844, of uw tips anoniem melden via 0800-7000.

Related Articles

Zwaargewonde bij brand Zwaanshals Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een brand in een woning aan het Zwaanshals is vrijdagmorgen een persoon...

Bestuurder van bromfiets zwaargewond na aanrijding met auto Hopperweg Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - De opzittende van een scooter is donderdagavond omstreeks 20.45 uur zwaargewond geraakt bij...

Dode in auto Flakkeesestraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een auto aan de Flakkeesestraat in Rotterdam is donderdagavond een dode man...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg