Bejaarde vrouw in woning overvallen en onder dwang meegenomen naar pinautomaat

vrijdag 27 september 2019 12:59

Ridderkerk – Vrijdagochtend 27 september werd een bejaarde vrouw ruw gewekt toen ze rond 04.50 uur werd overvallen door een man met een bivakmuts op. Het geld in het huis was niet genoeg, waarna hij haar onder dwang meer geld heeft laten pinnen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De overvaller drong rond 04.50 uur via een ingeslagen raam aan de tuinkant het huis  van de vrouw aan de Slingehof binnen. Omdat hij wilde voorkomen dat ze ging gillen, drukte hij haar mond dicht. De man wilde en kreeg geld, maar forceerde de vrouw alsnog midden in de nacht meer geld te pinnen.

Hij nam haar mee naar het dichtstbijzijnde pinapparaat in het winkelcentrum aan de Amerstraat en met een paar honderd euro ging hij er vervolgens vandoor. De vrouw bleef ongedeerd, maar hevig geschrokken achter en de impact op haar is erg groot. Vanochtend is ze door de huisarts nagekeken.

Signalement overvaller
De man is rond de 35 jaar en droeg donkere kleding. Hij had een bivakmuts op en handschoenen aan. Hij heeft een donker getinte huidskleur en sprak goed Nederlands. Alle informatie over de mogelijke dader is welkom bij de politie.

Getuigenoproep
De politie is in alle vroegte meteen een onderzoek gestart. Er is al met bewoners gesproken en er zijn camerabeelden uit de buurt opgevraagd. Heeft u vanmorgen iets gezien of gehoord van deze laffe overval, maar nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 of geef anoniem tips door via 0800-7000.

 

0 reacties

Bejaarde vrouw in woning overvallen en onder dwang meegenomen naar pinautomaat
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Vrijdagochtend 27 september werd een bejaarde vrouw ruw gewekt toen ze rond 04.50 uur werd overvallen door een man met een bivakmuts op. Het geld in het huis was niet genoeg, waarna hij haar onder dwang meer geld heeft laten pinnen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De overvaller drong rond 04.50 uur via een ingeslagen raam aan de tuinkant het huis  van de vrouw aan de Slingehof binnen. Omdat hij wilde voorkomen dat ze ging gillen, drukte hij haar mond dicht. De man wilde en kreeg geld, maar forceerde de vrouw alsnog midden in de nacht meer geld te pinnen.

Hij nam haar mee naar het dichtstbijzijnde pinapparaat in het winkelcentrum aan de Amerstraat en met een paar honderd euro ging hij er vervolgens vandoor. De vrouw bleef ongedeerd, maar hevig geschrokken achter en de impact op haar is erg groot. Vanochtend is ze door de huisarts nagekeken.

Signalement overvaller
De man is rond de 35 jaar en droeg donkere kleding. Hij had een bivakmuts op en handschoenen aan. Hij heeft een donker getinte huidskleur en sprak goed Nederlands. Alle informatie over de mogelijke dader is welkom bij de politie.

Getuigenoproep
De politie is in alle vroegte meteen een onderzoek gestart. Er is al met bewoners gesproken en er zijn camerabeelden uit de buurt opgevraagd. Heeft u vanmorgen iets gezien of gehoord van deze laffe overval, maar nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 of geef anoniem tips door via 0800-7000.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!