zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Kritiek op Minister Wiebes over niet dragen autogordel

- advertentie -

Minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) krijgt forse kritiek na een uitspraak bij televisieprogramma Jinek over het niet dragen van de autogordel. Zo laten diverse mensen weten dat hij een slecht voorbeeld geeft en ook als politicus niet boven de wet staat.

“Daar ben ik een beetje stout in”
Het gaat om een fragment van een interview tussen verslaggever Jaïr en Minister Eric Wiebes voor het programma Jinek. Hierin wijst Jaïr de minister op het dragen van de autogordel. Minister Wiebes antwoordt dat hij daarin “een beetje stout is”. Als de verslaggever nog vraagt of hij de gordel nooit omdoet, voegt hij daaraan toe: “Ik heb meestal de gordel niet om, nee”.

Kritiek
De minister krijgt veel kritiek over de uitspraak. Zo zijn er agenten die publiekelijk Wiebes aanvallen op social media. Een woordvoerder van de politie laat echter niet weten een officiële statement te hebben over het voorval.

Het ministerie was gedurende de publicatie van dit artikel niet bereikbaar voor commentaar.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -