donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Vier jonge katjes gedumpt in afvalcontainer Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Donderdagochtend 26 september heeft de politie vier jonge katten in beslag genomen die zaten opgesloten in een afvalcontainer aan de De La Reystraat.

De politie kreeg een melding dat er gemiauw uit een container aan de De La Reystraat te horen was. Agenten gingen op onderzoek uit en hoorden eveneens het geluid. De brandweer moest ter plaatse komen om de afvalbak te openen.

Eenmaal open troffen de hulpverleners vier jonge katjes aan. In de container stond een doos met een dekentje en op de foto’s zijn ook brokjes te zien. Iemand heeft dus moedwillig de katjes hier gedumpt. De dierenpolitie is daarom een onderzoek gestart. Inmiddels is de identiteit van de dader bekend en deze zal zich moeten verantwoorden op het bureau.

De katjes zijn in beslag genomen en hebben inmiddels een nieuw onderkomen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -