Schietpartij Shopping center Rotterdam Alexandrium in opsporing verzocht

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij op dinsdagochtend 10 september rondom het winkelcentrum Alexandrium. Agenten zijn op zoek naar getuigen op onder andere de Duikerstraat en de Kreeftstraat. Daar werden een man en een vrouw in een BMW onder vuurgenomen.De inzittenden van een BMW schoten op de Duikerstraat met een kalsjnikov op de verdachten. De slachtoffers sloegen op de vlucht richting het winkelcentrum waar zij op de Kreeftstraat hun voertuig stilzetten en naar het winkelcentrum in vluchten. De schutters losten daarbij ook nog een schot over het plein richting de ingang bij de Mc Donalds. Een ruit werd daar geraakt. Het mag een wonder zijn dat er niemand gewond is geraakt.

- Advertisement -

De schutters gingen er vervolgens in de richting van de Hoofdweg vandoor. Ter hoogte van de Zuiderster en de Kwik-Fit hielden zij een belgische automobilist staande en sommeerden hem onder de bedreiging van een vuurwapen het voertuig af te staan. De gestolen auto werd vervolgens op de Wollefoppenweg bij de Zevenhuizerplas aangetroffen in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Vanaf daar ontbreekt ieder spoor.

De politie is na het schietincident een grootschalig onderzoek gestart. Hierbij werden er camerabeelden uitgekeken en is gesproken met diverse getuigen. Helaas heeft dit nog niet geleid tot aanhoudingen. De politie is daarom op zoek naar meer getuigen. Zij zullen de zaak onder andere aan het licht brengen in het programma Opsporing Verzocht en Bureau Rijnmond.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...