Schietpartij Shopping center Rotterdam Alexandrium in opsporing verzocht

zaterdag 28 september 2019 09:48

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij op dinsdagochtend 10 september rondom het winkelcentrum Alexandrium. Agenten zijn op zoek naar getuigen op onder andere de Duikerstraat en de Kreeftstraat. Daar werden een man en een vrouw in een BMW onder vuurgenomen.De inzittenden van een BMW schoten op de Duikerstraat met een kalsjnikov op de verdachten. De slachtoffers sloegen op de vlucht richting het winkelcentrum waar zij op de Kreeftstraat hun voertuig stilzetten en naar het winkelcentrum in vluchten. De schutters losten daarbij ook nog een schot over het plein richting de ingang bij de Mc Donalds. Een ruit werd daar geraakt. Het mag een wonder zijn dat er niemand gewond is geraakt.

De schutters gingen er vervolgens in de richting van de Hoofdweg vandoor. Ter hoogte van de Zuiderster en de Kwik-Fit hielden zij een belgische automobilist staande en sommeerden hem onder de bedreiging van een vuurwapen het voertuig af te staan. De gestolen auto werd vervolgens op de Wollefoppenweg bij de Zevenhuizerplas aangetroffen in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Vanaf daar ontbreekt ieder spoor.

De politie is na het schietincident een grootschalig onderzoek gestart. Hierbij werden er camerabeelden uitgekeken en is gesproken met diverse getuigen. Helaas heeft dit nog niet geleid tot aanhoudingen. De politie is daarom op zoek naar meer getuigen. Zij zullen de zaak onder andere aan het licht brengen in het programma Opsporing Verzocht en Bureau Rijnmond.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schietpartij Shopping center Rotterdam Alexandrium in opsporing verzocht
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij op dinsdagochtend 10 september rondom het winkelcentrum Alexandrium. Agenten zijn op zoek naar getuigen op onder andere de Duikerstraat en de Kreeftstraat. Daar werden een man en een vrouw in een BMW onder vuurgenomen.De inzittenden van een BMW schoten op de Duikerstraat met een kalsjnikov op de verdachten. De slachtoffers sloegen op de vlucht richting het winkelcentrum waar zij op de Kreeftstraat hun voertuig stilzetten en naar het winkelcentrum in vluchten. De schutters losten daarbij ook nog een schot over het plein richting de ingang bij de Mc Donalds. Een ruit werd daar geraakt. Het mag een wonder zijn dat er niemand gewond is geraakt.

De schutters gingen er vervolgens in de richting van de Hoofdweg vandoor. Ter hoogte van de Zuiderster en de Kwik-Fit hielden zij een belgische automobilist staande en sommeerden hem onder de bedreiging van een vuurwapen het voertuig af te staan. De gestolen auto werd vervolgens op de Wollefoppenweg bij de Zevenhuizerplas aangetroffen in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Vanaf daar ontbreekt ieder spoor.

De politie is na het schietincident een grootschalig onderzoek gestart. Hierbij werden er camerabeelden uitgekeken en is gesproken met diverse getuigen. Helaas heeft dit nog niet geleid tot aanhoudingen. De politie is daarom op zoek naar meer getuigen. Zij zullen de zaak onder andere aan het licht brengen in het programma Opsporing Verzocht en Bureau Rijnmond.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!