Vuurwerk veroorzaakt meldingen schietpartij Hoek van Holland

zaterdag 28 september 2019 23:34

Hoek van Holland – De Rotterdamse politie heeft zaterdagavond meerdere keren een melding van een schietpartij ontvangen. In de omgeving van de Wierstraat werd vuurwerk aangehoord als geweerschoten. Bij de bunkers wordt gefeest en af en toe wordt vuurwerk afgestoken.

Een politiewoordvoerster verklaard dat het geluid mogelijk wordt verspreid door de wind en de regen. Van schietpartijen is geen sprake. Agenten zijn wel gaan kijken maar hebben helemaal niets aangetroffen.

P2000 meldingen

Veel personen gaan uit van websites als 112meldingen welke vrij te lezen zijn om te zien wat er in hun buurt aan de hand is. Duidelijk moet zijn dat P2000 meldingen voor de politie vrijwel automatisch worden uitgestuurd. Meld u een mogelijke schietpartij en er wordt een politie-koppel op de melding gezet, dan gaat gelijk een Pers-alarm eruit. Er hoeft dan niet daadwerkelijk iets aan de hand te zijn.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vuurwerk veroorzaakt meldingen schietpartij Hoek van Holland
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – De Rotterdamse politie heeft zaterdagavond meerdere keren een melding van een schietpartij ontvangen. In de omgeving van de Wierstraat werd vuurwerk aangehoord als geweerschoten. Bij de bunkers wordt gefeest en af en toe wordt vuurwerk afgestoken.

Een politiewoordvoerster verklaard dat het geluid mogelijk wordt verspreid door de wind en de regen. Van schietpartijen is geen sprake. Agenten zijn wel gaan kijken maar hebben helemaal niets aangetroffen.

P2000 meldingen

Veel personen gaan uit van websites als 112meldingen welke vrij te lezen zijn om te zien wat er in hun buurt aan de hand is. Duidelijk moet zijn dat P2000 meldingen voor de politie vrijwel automatisch worden uitgestuurd. Meld u een mogelijke schietpartij en er wordt een politie-koppel op de melding gezet, dan gaat gelijk een Pers-alarm eruit. Er hoeft dan niet daadwerkelijk iets aan de hand te zijn.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!