Agent breekt neus tijdens horecanacht Oostwaarts Zoetermeer

zondag 29 september 2019 11:28

Zoetermeer – Een politieman heeft zondagmorgen zijn neus gebroken toen hij een ruzie wilde sussen. Agenten kregen rond 04.30 uur een melding dat er op het Oostwaarts een ruzie was ontstaan.

De agent stapte op de twee ruziënde mannen af en wilde uit elkaar halen. Een 17-jarige Hagenaar haalde vervolgens richting de agent uit en sloeg hem vol in het gezicht op zijn neus. De neus van de agent begon direct te bloeden en in het ziekenhuis bleek de neus gebroken.

Collega’s van de agent hebben de man aangehouden, hij zal strafrechtelijk worden vervolgd voor het mishandelen van een hulpverlener. Naast de straf zal hij ook financieel een duit in het zakje moeten doen. Hij zal de schade voor het niet kunnen werken en medische behandeling moeten betalen.

Afgesproken is dat de straf bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd. Ook als er aanwijzingen zijn dat het geweld is gepleegd onder invloed van alcohol of drugs, kunnen verdachten zwaardere straffen krijgen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Agent breekt neus tijdens horecanacht Oostwaarts Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Een politieman heeft zondagmorgen zijn neus gebroken toen hij een ruzie wilde sussen. Agenten kregen rond 04.30 uur een melding dat er op het Oostwaarts een ruzie was ontstaan.

De agent stapte op de twee ruziënde mannen af en wilde uit elkaar halen. Een 17-jarige Hagenaar haalde vervolgens richting de agent uit en sloeg hem vol in het gezicht op zijn neus. De neus van de agent begon direct te bloeden en in het ziekenhuis bleek de neus gebroken.

Collega’s van de agent hebben de man aangehouden, hij zal strafrechtelijk worden vervolgd voor het mishandelen van een hulpverlener. Naast de straf zal hij ook financieel een duit in het zakje moeten doen. Hij zal de schade voor het niet kunnen werken en medische behandeling moeten betalen.

Afgesproken is dat de straf bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd. Ook als er aanwijzingen zijn dat het geweld is gepleegd onder invloed van alcohol of drugs, kunnen verdachten zwaardere straffen krijgen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!