donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Agent breekt neus tijdens horecanacht Oostwaarts Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Een politieman heeft zondagmorgen zijn neus gebroken toen hij een ruzie wilde sussen. Agenten kregen rond 04.30 uur een melding dat er op het Oostwaarts een ruzie was ontstaan.

De agent stapte op de twee ruziënde mannen af en wilde uit elkaar halen. Een 17-jarige Hagenaar haalde vervolgens richting de agent uit en sloeg hem vol in het gezicht op zijn neus. De neus van de agent begon direct te bloeden en in het ziekenhuis bleek de neus gebroken.

Collega’s van de agent hebben de man aangehouden, hij zal strafrechtelijk worden vervolgd voor het mishandelen van een hulpverlener. Naast de straf zal hij ook financieel een duit in het zakje moeten doen. Hij zal de schade voor het niet kunnen werken en medische behandeling moeten betalen.

Afgesproken is dat de straf bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd. Ook als er aanwijzingen zijn dat het geweld is gepleegd onder invloed van alcohol of drugs, kunnen verdachten zwaardere straffen krijgen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -