donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Hondje overleden na ongeluk met lift Centrumpassage Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een hondje is zondagmorgen 29 september overleden na een ongeluk met een lift. De brandweer kreeg omstreeks 07.00 uur een melding dat een hondje bekneld zou zitten. Een brandweerploeg ging met spoed ter plaatse.

Eenmaal daar bleek het hondje zwaargewond te zijn geraakt. Wat er precies is gebeurd kon een woordvoerder niet vertellen. Een dierenambulance heeft nog geprobeerd de hond te redden maar helaas, het beestje overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -