Hondje overleden na ongeluk met lift Centrumpassage Capelle aan den IJssel

zondag 29 september 2019 09:25

Capelle aan den IJssel – Een hondje is zondagmorgen 29 september overleden na een ongeluk met een lift. De brandweer kreeg omstreeks 07.00 uur een melding dat een hondje bekneld zou zitten. Een brandweerploeg ging met spoed ter plaatse.

Eenmaal daar bleek het hondje zwaargewond te zijn geraakt. Wat er precies is gebeurd kon een woordvoerder niet vertellen. Een dierenambulance heeft nog geprobeerd de hond te redden maar helaas, het beestje overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Hondje overleden na ongeluk met lift Centrumpassage Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een hondje is zondagmorgen 29 september overleden na een ongeluk met een lift. De brandweer kreeg omstreeks 07.00 uur een melding dat een hondje bekneld zou zitten. Een brandweerploeg ging met spoed ter plaatse.

Eenmaal daar bleek het hondje zwaargewond te zijn geraakt. Wat er precies is gebeurd kon een woordvoerder niet vertellen. Een dierenambulance heeft nog geprobeerd de hond te redden maar helaas, het beestje overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!