zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Man (28) uit Capelle aan den IJssel aangehouden na schietincident Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een 28-jarige man uit Capelle aan den IJssel is aangehouden na het schietincident zaterdagavond op de Erasmusweg in Den Haag.

Zaterdagavond 28 september rond 19.10 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat er zou zijn geschoten op de Erasmusweg ter hoogte van het Erasmusplein en de Betje Wolffstraat. Bij het schietincident raakte voor zover bekend niemand gewond.

Op de Erasmusweg werden een aantal hulzen aangetroffen. De directe omgeving van het schietincident is tot middernacht afgesloten geweest en er is uitgebreid (sporen) onderzoek gedaan. De recherche heeft getuigen gesproken en uit die verklaringen is opgemaakt dat er mogelijk een schutter was die is weggerend in de richting van De Lannoystraat.

Tekst loopt door onder foto

Later op de avond werd er een 28-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden die ervan verdacht wordt sporen te hebben willen wegmaken. Of hij verder iets met het incident zelf te maken heeft, is nog onbekend. De man zal worden verhoord.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt de zaak en is nog op zoek naar meer getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben of mogelijk beeldmateriaal hebben dat kan helpen bij het onderzoek. Heeft u meer informatie? Bel dan met 0900-8844. Mocht u liever anoniem informatie willen geven, dan kan dat via 0800-7000.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -