Poging inbraak Onacklaan Capelle a/d IJssel in Bureau Rijnmond

zondag 29 september 2019 14:26

Capelle aan den IJssel – Bureau Rijnmond besteed aandacht aan een woninginbraak aan de Onacklaan met een wel bijzonder verhaal.

Het gaat om een zaak dat plaatsvond op vrijdagmiddag 29 maart. Toen de bewoonster thuis kwam, merkte zij dat het slot beschadigd was en er geprobeerd was in te breken. De politie komt langs voor aangifte en de bewoonster belt een slotenmaker.

Terwijl de vrouw met haar zus en zwager in de woning wachtten, horen zij geluiden bij de deur. Verondersteld dat dit de slotenmaker is, opent de vrouw de deur. Er staan twee mannen op de stoep, eentje met een koevoet. Het duo schrikt en vlucht, maar ze zijn wel gefilmd.

Vermoedelijk zijn de mannen teruggekomen om hun eerdere mislukte poging om in te breken, af te maken. Geschrokken door het feit dat de bewoonster opeens terug was, zetten zij het op een rennen.


Bekijk hieronder het fragment van Bureau Rijnmond. Herkent u de mannen of heeft u informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn via 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000. Via WhatsApp kunt u ook informatie doorgeven via 06 -10 00 00 12.

 

0 reacties

Poging inbraak Onacklaan Capelle a/d IJssel in Bureau Rijnmond
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bureau Rijnmond besteed aandacht aan een woninginbraak aan de Onacklaan met een wel bijzonder verhaal.

Het gaat om een zaak dat plaatsvond op vrijdagmiddag 29 maart. Toen de bewoonster thuis kwam, merkte zij dat het slot beschadigd was en er geprobeerd was in te breken. De politie komt langs voor aangifte en de bewoonster belt een slotenmaker.

Terwijl de vrouw met haar zus en zwager in de woning wachtten, horen zij geluiden bij de deur. Verondersteld dat dit de slotenmaker is, opent de vrouw de deur. Er staan twee mannen op de stoep, eentje met een koevoet. Het duo schrikt en vlucht, maar ze zijn wel gefilmd.

Vermoedelijk zijn de mannen teruggekomen om hun eerdere mislukte poging om in te breken, af te maken. Geschrokken door het feit dat de bewoonster opeens terug was, zetten zij het op een rennen.


Bekijk hieronder het fragment van Bureau Rijnmond. Herkent u de mannen of heeft u informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn via 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000. Via WhatsApp kunt u ook informatie doorgeven via 06 -10 00 00 12.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!