Politie houdt 9 jongeren van jeugdbendes aan in Charlois Verboomstraat Rotterdam

zondag 29 september 2019 10:09

Rotterdam – De Rotterdamse politie heeft zaterdagavond negen jongeren aangehouden na een ruzie rondom de Verboomstraat. Agenten gingen ter plaatse na een melding van een vecht- steekpartij. Agenten wisten de situatie te sussen nadat twee rivaliserende jeugdgroepen met elkaar de confrontatie hadden gezocht.

Het is niet bekend of er ook gewonden zijn gevallen. Agenten hielden in totaal negen jongeren aan, daaronder zitten ook minderjarigen. Bij het fouilleren werden er diverse messen aangetroffen.

Een getuige verklaarde daarnaast dat één groep er met de tram vandoor was gegaan. Met behulp van de RET werd de tram opgespoord en moesten de jongens één voor één uitstappen. Bij een aantal van hen werden ook messen aangetroffen. De jongens zijn naar het bureau gebracht. De aanleiding voor de ruzie is niet bekend,

Foto’s : Twitter Politie Charlois

 

0 reacties

Politie houdt 9 jongeren van jeugdbendes aan in Charlois Verboomstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Rotterdamse politie heeft zaterdagavond negen jongeren aangehouden na een ruzie rondom de Verboomstraat. Agenten gingen ter plaatse na een melding van een vecht- steekpartij. Agenten wisten de situatie te sussen nadat twee rivaliserende jeugdgroepen met elkaar de confrontatie hadden gezocht.

Het is niet bekend of er ook gewonden zijn gevallen. Agenten hielden in totaal negen jongeren aan, daaronder zitten ook minderjarigen. Bij het fouilleren werden er diverse messen aangetroffen.

Een getuige verklaarde daarnaast dat één groep er met de tram vandoor was gegaan. Met behulp van de RET werd de tram opgespoord en moesten de jongens één voor één uitstappen. Bij een aantal van hen werden ook messen aangetroffen. De jongens zijn naar het bureau gebracht. De aanleiding voor de ruzie is niet bekend,

Foto’s : Twitter Politie Charlois

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!