Vrouw zit urenlang vast op toilet in Hoeksche Waard

zondag 29 september 2019 21:14

De gemiddelde Nederlander komt tegenwoordig met rode knieën en ellebogen van het toilet, vaak doen we tijdens de kleine en grote boodschap toch nog even de laatste berichten op social checken bijvoorbeeld, maar dat blijkt lang niet iedereen te doen. Een vrouw zat daardoor urenlang opgesloten in een bedrijfspand in de Hoeksche Waard.

De vrouw was op kantoor om 13.30 uur naar het toilet gegaan, toen de boodschap was gevallen en vaarwel gezegd wilde zij de deur weer open maken. Tot haar schrik ging de deur niet meer van het slot. Ze was de enige in het pand en niemand kon haar horen. Mevrouw had ook geen telefoon bij zich.

Een verontrust familielid belde de politie toen zij om 22.00 uur nog steeds niets van de vrouw hadden gehoord. Die gingen ter plaatse kijken en zagen dat alle lichten nog branden. Met behulp van de brandweer werd het pand geopend en werd de vrouw aangetroffen op het toilet. Het slot bleek defect te zijn. De vrouw werd bevrijd en bleek medisch in orde.

Soms is het meenemen van je telefoon naar het toilet toch wel een goed idee.Dat ondervond een dame die de toilet deur…

Gepostet von Politie Hoeksche Waard am Sonntag, 29. September 2019

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zit urenlang vast op toilet in Hoeksche Waard
Schrijver:

 

 

De gemiddelde Nederlander komt tegenwoordig met rode knieën en ellebogen van het toilet, vaak doen we tijdens de kleine en grote boodschap toch nog even de laatste berichten op social checken bijvoorbeeld, maar dat blijkt lang niet iedereen te doen. Een vrouw zat daardoor urenlang opgesloten in een bedrijfspand in de Hoeksche Waard.

De vrouw was op kantoor om 13.30 uur naar het toilet gegaan, toen de boodschap was gevallen en vaarwel gezegd wilde zij de deur weer open maken. Tot haar schrik ging de deur niet meer van het slot. Ze was de enige in het pand en niemand kon haar horen. Mevrouw had ook geen telefoon bij zich.

Een verontrust familielid belde de politie toen zij om 22.00 uur nog steeds niets van de vrouw hadden gehoord. Die gingen ter plaatse kijken en zagen dat alle lichten nog branden. Met behulp van de brandweer werd het pand geopend en werd de vrouw aangetroffen op het toilet. Het slot bleek defect te zijn. De vrouw werd bevrijd en bleek medisch in orde.

Soms is het meenemen van je telefoon naar het toilet toch wel een goed idee.Dat ondervond een dame die de toilet deur…

Gepostet von Politie Hoeksche Waard am Sonntag, 29. September 2019

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!