dinsdag, mei 18, 2021
15.3 C
Rotterdam
dinsdag 18 mei 2021

Drie aanhoudingen na schietpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft drie mannen aangehouden na het schietincident zondagavond 29 september, waarbij een 26-jarige Rotterdammer zwaargewond raakte. Zowel de gewonde man, evenals twee andere mannen, zijn aangehouden.


Lees ook: 26-jarige Rotterdammer zwaargewond na schietincident Nieuwe Binnenweg


De 26-jarige Rotterdammer stond voor een café op de Nieuwe Binnenweg toen hij even voor half tien ’s avonds werd geraakt. Hij is na eerste behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De man is aangehouden, omdat nog onduidelijk is wat er precies gebeurd is.

Tekst loopt door onder video

Dezelfde avond kwam een tweede man met een schotwond bij een Rotterdams ziekenhuis. De man en de man die bij hem was, zijn aangehouden. De politie onderzoekt hoe de man gewond is geraakt en of dit iets te maken heeft met het incident op de Nieuwe Binnenweg.

Onderzoek
De politie is een groot onderzoeksteam opgestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.  De politie komt graag meer te weten over de toedracht van het schietincident en vraagt mensen die meer weten, dit te melden. Dat kan ook anoniem op 0800-7000 of via het Team Criminele Inlichtingen op 079-3458 999. Mailcontact is ook mogelijk via tgo.rotterdam.team2@politie.nl.

Een mogelijke relatie met het schietincident op de Nieuwe Binnenweg wordt ook onderzocht als het gaat om twee autobranden op het Henegouwerplein. Kwart voor één ’s nachts gaan twee auto’s op het Henegouwerplein bij de kruising met de Beukelsdijk in vlammen op. De politie komt graag in contact met mensen die hebben gezien dat deze auto’s zijn neergezet, aangestoken of die gisteravond of vannacht personen bij deze auto’s hebben gezien.

Related Articles

Massale uitruk hulpdiensten voor onwelwording Groendalseweg Bleiswijk

0
Bleiswijk - De hulpdiensten rukten in de nacht van maandag op dinsdag in grote getale...

Gewonde na steekpartij Sibajakstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij in de Sibajakstraat in Rotterdam is afgelopen nacht één persoon...

Fatale brand Boskoop had technische oorzaak

0
Boskoop - Het onderzoek naar de fatale brand aan Den Ham in Boskoop is afgerond....

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Man raakt gewond bij steekpartij in Rotterdam-Delfshaven

Man raakt gewond bij steekpartij in Rotterdam-Delfshaven [...]

Rotterdam zet gebouwen in spotlights voor songfestival

Rotterdam zet gebouwen in spotlights voor songfestival [...]

Studenten voeren actie in acht steden, waaronder Rotterdam

Studenten voeren actie in acht steden, waaronder Rotterdam [...]

Hoe houdt Stadion Feyenoord de PvdA nog binnenboord?

Hoe houdt Stadion Feyenoord de PvdA nog binnenboord? [...]

Ook IJslandse songfestivaldelegatie test negatief

Ook IJslandse songfestivaldelegatie test negatief [...]

Stay Connected

9,392FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg