donderdag, september 23, 2021
16.2 C
Rotterdam
donderdag 23 september 2021

Drie aanhoudingen na schietpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft drie mannen aangehouden na het schietincident zondagavond 29 september, waarbij een 26-jarige Rotterdammer zwaargewond raakte. Zowel de gewonde man, evenals twee andere mannen, zijn aangehouden.


Lees ook: 26-jarige Rotterdammer zwaargewond na schietincident Nieuwe Binnenweg


De 26-jarige Rotterdammer stond voor een café op de Nieuwe Binnenweg toen hij even voor half tien ’s avonds werd geraakt. Hij is na eerste behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De man is aangehouden, omdat nog onduidelijk is wat er precies gebeurd is.

Tekst loopt door onder video

Dezelfde avond kwam een tweede man met een schotwond bij een Rotterdams ziekenhuis. De man en de man die bij hem was, zijn aangehouden. De politie onderzoekt hoe de man gewond is geraakt en of dit iets te maken heeft met het incident op de Nieuwe Binnenweg.

Onderzoek
De politie is een groot onderzoeksteam opgestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.  De politie komt graag meer te weten over de toedracht van het schietincident en vraagt mensen die meer weten, dit te melden. Dat kan ook anoniem op 0800-7000 of via het Team Criminele Inlichtingen op 079-3458 999. Mailcontact is ook mogelijk via tgo.rotterdam.team2@politie.nl.

Een mogelijke relatie met het schietincident op de Nieuwe Binnenweg wordt ook onderzocht als het gaat om twee autobranden op het Henegouwerplein. Kwart voor één ’s nachts gaan twee auto’s op het Henegouwerplein bij de kruising met de Beukelsdijk in vlammen op. De politie komt graag in contact met mensen die hebben gezien dat deze auto’s zijn neergezet, aangestoken of die gisteravond of vannacht personen bij deze auto’s hebben gezien.

Related Articles

Politie houdt verkeerscontrole op de Groene Kruisweg Spijkenisse

0
Spijkenisse - Deze avond heeft de politie een algemene verkeerscontrole gehouden op de Groene Kruisweg...

Vrachtverkeer stond afgelopen nacht uren vast door storing Botlekbrug A15 Rotterdam

0
Rotterdam - Vrachtverkeer heeft afgelopen nacht urenlang stilgestaan voor de zoveelste storing van de Botlekbrug....

Gewonde na ongeval met scooter Nieuwe Tiendweg Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeval op de Nieuwe Tiendweg in Krimpen aan...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Ziekenhuizen versoepelen coronaregels, afstand houden blijft

Ziekenhuizen versoepelen coronaregels, afstand houden blijft [...]

Hulp gevraagd bij vermissing van Sila (16) in Ridderkerk

Hulp gevraagd bij vermissing van Sila (16) in Ridderkerk [...]

Rotterdamse agent vast op verdenking van zedenmisdrijf

Rotterdamse agent vast op verdenking van zedenmisdrijf [...]

Diergaarde Blijdorp is uit de geldzorgen

Diergaarde Blijdorp is uit de geldzorgen [...]

Rotterdam handhaaft steekproefsgewijs op bezit QR-code

Rotterdam handhaaft steekproefsgewijs op bezit QR-code [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,064VolgersVolg