Drie mannen aangehouden in Rotterdam bij routinecontrole

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 oktober drie mannen aangehouden tijdens een routinecontrole. Eén van hen moest nog een gevangenisstraf van negentien dagen uitzitten.

Agenten van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen omstreeks 02.00 uur in de wijk Overschie een auto rijden met drie inzittenden. De auto leek in zeer slechte staat te verkeren, waarop agenten het voertuig wilden controleren.

Bestuurder gevlucht
De agenten keerden en voertuig om en zagen dat de auto al stil stond en dat de bestuurder niet meer aanwezig was. Twee andere inzittenden zaten wel nog in de auto. Zij wilden niet vertellen waar de bestuurder was gebleven.

Inbrekerswerktuig
Eén van hen, een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, had nog een gevangenisstraf van negentien dagen open staan. Een 30-jarige inwoner van Lelystad was in het bezit van inbrekerswerktuigen. Beide mannen werden hierop aangehouden en de werktuigen zijn in beslag genomen.

Agenten die hun collega’s kwamen assisteren vonden even later de bestuurder, een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Deze probeerde zich te verstoppen door onder een busje te gaan liggen. Hij bleek zonder geldig rijbewijs te hebben gereden. Ook hij is aangehouden en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

- Advertisement -

Gerelateerd