Nieuwe beelden opgedoken van mishandeling agent bij Rotterdamse trouwstoet

Date:

Share post:

Rotterdam – Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de mishandeling op een agent, nadat deze een trouwstoet staande had gehouden in Rotterdam. De beelden werden getoond in Opsporing Verzocht.

artikel loopt verder onder video

Vrijdagmiddag 30 augustus kreeg de politie rond 16.00 uur meldingen over een overlastgevende trouwstoet in de stad. Ze zouden asociaal en gevaarlijk rijgedrag vertonen. Toen een agent ze staande hield op de Maasboulevard, ging de stoet ervandoor, waarbij de agent bijna aangereden werd.

De agent zette de achtervolging in en zette de stoet stil op de Westzeedijk. Na herhaaldelijk vorderen van het rijbewijs van een deelnemer, wilde de agent de persoon aanhouden. Voordat hij dit kon doen werd hij van achteren knock-out geslagen.

Dader nog altijd niet gepakt
De agent in kwestie is voorlopig buiten dienst en moet herstellen van een zware hersenschudding en whiplash. De dader is nog altijd op vrije voeten en de betrokkenen in de trouwstoet weigeren de identiteit vrij te geven.

Informatie doorgeven
Was u getuige, heeft u beeldmateriaal of heeft u informatie wat op enige wijze kan leiden naar de laffe dader? Neem dan contact op met de politie 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd