Nieuwe beelden opgedoken van mishandeling agent bij Rotterdamse trouwstoet

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de mishandeling op een agent, nadat deze een trouwstoet staande had gehouden in Rotterdam. De beelden werden getoond in Opsporing Verzocht.

artikel loopt verder onder video

- Advertisement -

Vrijdagmiddag 30 augustus kreeg de politie rond 16.00 uur meldingen over een overlastgevende trouwstoet in de stad. Ze zouden asociaal en gevaarlijk rijgedrag vertonen. Toen een agent ze staande hield op de Maasboulevard, ging de stoet ervandoor, waarbij de agent bijna aangereden werd.

De agent zette de achtervolging in en zette de stoet stil op de Westzeedijk. Na herhaaldelijk vorderen van het rijbewijs van een deelnemer, wilde de agent de persoon aanhouden. Voordat hij dit kon doen werd hij van achteren knock-out geslagen.

Dader nog altijd niet gepakt
De agent in kwestie is voorlopig buiten dienst en moet herstellen van een zware hersenschudding en whiplash. De dader is nog altijd op vrije voeten en de betrokkenen in de trouwstoet weigeren de identiteit vrij te geven.

Informatie doorgeven
Was u getuige, heeft u beeldmateriaal of heeft u informatie wat op enige wijze kan leiden naar de laffe dader? Neem dan contact op met de politie 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal....

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....