zaterdag, december 4, 2021
5 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Wederom maaltijdbezorger in Rotterdam overvallen na valse bestelling

- advertentie -

Rotterdam – Bij een restaurant in Rotterdam werd een maaltijd besteld voor een adres op de Dordtselaan. De bezorger van de maaltijd kwam daar echter tot de ontdekking dat daar niets was besteld. Even later werd hij overvallen.

Donderdag 26 september, om ongeveer 06.00 uur reed de bezorger op zijn fiets naar de Dordtselaan. Daar bleek op het adres een kapsalon te zijn gevestigd. Hij fietste dus maar weer terug.

Op de Mijnsherenlaan ter hoogte van de Wieldrechtstraat kwam er een jongen naar hem toegerend die hem riep. Nadat de bezorger gestopt was, kwam er een andere jongen bij en voor hij het goed en wel besefte, werd hij bedreigd met een mes. Omdat de bezorger geen geld bij zich had, gingen de beide overvallers er vandoor zonder buit.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie of camerabeelden die de politie kan helpen, neem dan contact op met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, via 0800 7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -