57-jarige Capellenaar aangehouden voor drugshandel

Date:

Deel bericht:

Capelle a/d IJssel – Snel spullen afgeven en weer doorrijden, of bij iemand in de auto stappen en na een snelle overdracht een eindje verder weer uitstappen. Duidelijk gedrag dat gemeld moet worden, en dat deden bewoners van Capelle a/d IJssel. De politie startte een onderzoek en hield donderdag een 57-jarige man aan voor het dealen in drugs.

Bewoners maakten de politie attent op de drugs dealende buurtbewoner. De wijkagenten startten een onderzoek naar de auto die dienstdeed als verkooppunt. Uiteindelijk kwam de identiteit van de dealer boven water, en daarmee ook het voertuig.

- Advertisement -

De verkoper van het witte spul werd gezien op het Dubbelspoor en op het Kleine Inez Erf in Capelle a/d IJssel. Het onderzoek werd uitgebreid, waaruit bleek dat zijn handelsgebied groter was en hij ook in Rotterdamse wijken klanten had.

Heterdaad
Donderdag 3 oktober zagen agenten weer een snelle overdracht en hebben de man meteen aangehouden. De Officier van Justitie gaf vervolgens toestemming voor het doorzoeken van zijn huis.

Een uitgebreid aanbod was het resultaat: flessen GHB, pony packs cocaïne en zware medicatie. Alle is in beslag genomen en wordt door de Forensische Opsporing onderzocht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...