Aanhoudingen en inbeslagnames in Boskoops ‘Rovershol’

vrijdag 4 oktober 2019 20:55

Boskoop – Toezicht en Handhaving nam vanochtend poolshoogte bij een ruimte onder de N207 in Boskoop. In dit ‘rovershol’ waren eerder vier personen aangehouden en werden gestolen goederen aangetroffen.

Vanochtend kwamen de handhavers tot de ontdekking dat één van de deuren opnieuw was opengebroken. Binnen werden twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangetroffen. De mannen van 26 en 28 jaar oud werden ter plekke aangehouden.

De mannen zijn naar het bureau overgebracht, hen wordt vernieling en het betreden van een verboden plaats ten laste gelegd.

Gestolen goederen en ‘discutabele inhoud’
Binnen werden een aantal rugzakken gevonden met zeer discutabele inhoud. Ook werd opnieuw een (kleine) hoeveelheid elektrisch gereedschap aangetroffen.

De ruimte is zeer groot en doordat de goederen verspreid door de ruimte lagen, kunnen deze gereedschappen en spullen niet aan het aangehouden tweetal gekoppeld worden. DNA onderzoek kan uitsluitsel geven, maar gezien de kosten van een dergelijk onderzoek wordt dit niet uitgevoerd.

Alle spullen zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De politie doet nog onderzoek of er gestolen goederen tussen zitten.

Oproep politie
De politie van Boskoop roept bewoners op extra alert te zijn en altijd melding te maken van verdachte situaties. “Zeker nu de dagen weer korter worden kunnen we alle ogen op straat gebruiken. Hopelijk kunnen we met elkaar ellende voorkomen en boeven vangen.”, aldus de politie.

 

0 reacties

Aanhoudingen en inbeslagnames in Boskoops ‘Rovershol’
Schrijver:

 

 

Boskoop – Toezicht en Handhaving nam vanochtend poolshoogte bij een ruimte onder de N207 in Boskoop. In dit ‘rovershol’ waren eerder vier personen aangehouden en werden gestolen goederen aangetroffen.

Vanochtend kwamen de handhavers tot de ontdekking dat één van de deuren opnieuw was opengebroken. Binnen werden twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangetroffen. De mannen van 26 en 28 jaar oud werden ter plekke aangehouden.

De mannen zijn naar het bureau overgebracht, hen wordt vernieling en het betreden van een verboden plaats ten laste gelegd.

Gestolen goederen en ‘discutabele inhoud’
Binnen werden een aantal rugzakken gevonden met zeer discutabele inhoud. Ook werd opnieuw een (kleine) hoeveelheid elektrisch gereedschap aangetroffen.

De ruimte is zeer groot en doordat de goederen verspreid door de ruimte lagen, kunnen deze gereedschappen en spullen niet aan het aangehouden tweetal gekoppeld worden. DNA onderzoek kan uitsluitsel geven, maar gezien de kosten van een dergelijk onderzoek wordt dit niet uitgevoerd.

Alle spullen zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De politie doet nog onderzoek of er gestolen goederen tussen zitten.

Oproep politie
De politie van Boskoop roept bewoners op extra alert te zijn en altijd melding te maken van verdachte situaties. “Zeker nu de dagen weer korter worden kunnen we alle ogen op straat gebruiken. Hopelijk kunnen we met elkaar ellende voorkomen en boeven vangen.”, aldus de politie.

 

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!