Aanhoudingen en inbeslagnames in Boskoops ‘Rovershol’

Date:

Deel bericht:

Boskoop – Toezicht en Handhaving nam vanochtend poolshoogte bij een ruimte onder de N207 in Boskoop. In dit ‘rovershol’ waren eerder vier personen aangehouden en werden gestolen goederen aangetroffen.

Vanochtend kwamen de handhavers tot de ontdekking dat één van de deuren opnieuw was opengebroken. Binnen werden twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangetroffen. De mannen van 26 en 28 jaar oud werden ter plekke aangehouden.

- Advertisement -

De mannen zijn naar het bureau overgebracht, hen wordt vernieling en het betreden van een verboden plaats ten laste gelegd.

Gestolen goederen en ‘discutabele inhoud’
Binnen werden een aantal rugzakken gevonden met zeer discutabele inhoud. Ook werd opnieuw een (kleine) hoeveelheid elektrisch gereedschap aangetroffen.

De ruimte is zeer groot en doordat de goederen verspreid door de ruimte lagen, kunnen deze gereedschappen en spullen niet aan het aangehouden tweetal gekoppeld worden. DNA onderzoek kan uitsluitsel geven, maar gezien de kosten van een dergelijk onderzoek wordt dit niet uitgevoerd.

Alle spullen zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De politie doet nog onderzoek of er gestolen goederen tussen zitten.

Oproep politie
De politie van Boskoop roept bewoners op extra alert te zijn en altijd melding te maken van verdachte situaties. “Zeker nu de dagen weer korter worden kunnen we alle ogen op straat gebruiken. Hopelijk kunnen we met elkaar ellende voorkomen en boeven vangen.”, aldus de politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...