Tweede verdachte aangehouden na schietincident Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – De politie heeft na het schietincident aan de Gershwinrode een tweede verdachte aangehouden. Het schietincident vond zaterdagmiddag 5 oktober plaats. De eerste verdachte zit ook nog vast.


Lees ook: Verdachte aangehouden na schietincident bij woning Zoetermeer


De politie kreeg omstreeks 15.15 uur meerdere meldingen dat er mogelijk geschoten werd in de omgeving van de Muzieklaan. De gealarmeerde agenten hebben direct een zoekactie in de omgeving verricht en kwamen uit bij een woning met een vernielde ruit aan de Gershwinrode.

Een 19-jarige man die in de woning was, werd aangehouden door het arrestatieteam. De politie heeft na zijn aanhouding verder onderzoek verricht in en rondom de woning. Er werden geen gewonden aangetroffen.

Artikel loopt door onder video

Vluchtauto
Volgens getuigen waren na het schietincident enkele mannen weggerend en in een auto gestapt. Deze auto werd even later in de omgeving gezien. De 18-jarige bestuurder van de auto werd op de Boekweitkamp in Den Haag aangehouden en de auto is in beslag genomen.

De betrokkenheid bij het schietincident van zowel deze man uit Den Haag als de 19-jarige man uit Zoetermeer wordt door de recherche verder onderzocht.

Getuigenoproep
Getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord op zaterdagmiddag 5 oktober rondom de woning aan de Gershwinrode in Zoetermeer kunnen hun informatie delen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd