Agenten treffen man in ernstige toestand aan in Rotterdamse woning na onderbuikgevoel

maandag 7 oktober 2019 16:19

Rotterdam – Maandagmorgen 7 oktober heeft de politie een man in een ernstige toestand aangetroffen in zijn woning in de Van Heusdenstraat. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

De man was al vijf dagen niet gezien, waardoor agenten poolshoogte gingen nemen bij zijn adres. Er werd niet opengedaan en de buren vertelden dat de man op vakantie was. De agenten hadden een onderbuikgeval dat er iets speelde en forceerden de deur open.

Eenmaal in de woning troffen de agenten de man aan in ernstige toestand. Een ambulance en traumahelikopter werden direct opgeroepen. Het traumateam kon niet worden afgewacht en het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is niet bekend hoe de man er momenteel aan toe is.

 

0 reacties

Agenten treffen man in ernstige toestand aan in Rotterdamse woning na onderbuikgevoel
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagmorgen 7 oktober heeft de politie een man in een ernstige toestand aangetroffen in zijn woning in de Van Heusdenstraat. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

De man was al vijf dagen niet gezien, waardoor agenten poolshoogte gingen nemen bij zijn adres. Er werd niet opengedaan en de buren vertelden dat de man op vakantie was. De agenten hadden een onderbuikgeval dat er iets speelde en forceerden de deur open.

Eenmaal in de woning troffen de agenten de man aan in ernstige toestand. Een ambulance en traumahelikopter werden direct opgeroepen. Het traumateam kon niet worden afgewacht en het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is niet bekend hoe de man er momenteel aan toe is.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!