Man (87) overleden na aanrijding met vrachtwagen Parallelweg Sliedrecht

maandag 7 oktober 2019 21:23

Sliedrecht – Een 87-jarige man is maandagmiddag overleden na een aanrijding met een vrachtwagen. De man stak rond 15.30 uur op de Parallelweg over en werd geschept door de vrachtwagen. Het slachtoffer raakte zwaargewond.

Een ingevlogen trauma-arts ondersteunde het ambulancepersoneel waarna hij met een spoedtransport naar het Erasmus MC werd gebracht. Daar overleed de man aan zijn verwondingen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Man (87) overleden na aanrijding met vrachtwagen Parallelweg Sliedrecht
Schrijver:

 

 

Sliedrecht – Een 87-jarige man is maandagmiddag overleden na een aanrijding met een vrachtwagen. De man stak rond 15.30 uur op de Parallelweg over en werd geschept door de vrachtwagen. Het slachtoffer raakte zwaargewond.

Een ingevlogen trauma-arts ondersteunde het ambulancepersoneel waarna hij met een spoedtransport naar het Erasmus MC werd gebracht. Daar overleed de man aan zijn verwondingen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!