Poging overval op Poolse supermarkt in Dordrecht mislukt door stugge medewerkster

Date:

Share post:

Dordrecht – Een supermarkt aan het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht werd afgelopen vrijdag 4 oktober overvallen door een man. Hij ging er echter zonder buit vandoor door de stugge houding van de kassière.

De medewerkster zat om ongeveer 11.30 uur achter de kassa toen de overvaller binnenkwam. Hij wekte eerst nog de indruk ‘gewoon’ om een boodschap te komen, maar zijn echte bedoelingen werden al snel duidelijk.

Hij liep naar de kassière en bedreigde haar met een vuurwapen. Omdat die niet inging op de eis van de overvaller ging deze er als een haas vandoor en rende rechtsaf de Groen van Prinstererweg op.

Getuigen
De politie stelt een onderzoek in naar deze overval en komt graag in contact met getuigen. Heeft u de overval gezien? Heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd