Politie Zoetermeer geeft beelden vrij van straatrover

Date:

Share post:

Zoetermeer – Op dinsdag 23 juli is een 18-jarige man beroofd door een groep jongemannen in de buurt van de Gerrit Achterberghove.

Het slachtoffer zat op een bankje in de wijk Buytenwegh, terwijl hij zat te wachten op iemand met wie hij had afgesproken. Toen hij wilde weglopen werd hij hardhandig tegengehouden en kreeg hij klappen. Daarbij werd zijn portemonnee weggenomen.

Op camerabeelden werd degene die dat heeft gedaan vorige week in eerste instantie onherkenbaar getoond in opsporingsprogramma Team West. Deze week zullen de beelden wel herkenbaar zijn. De andere jongens uit de groep zijn inmiddels al aangehouden.

Contact opnemen
Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd