Forse schade na ongeval op Van Alkemadelaan Den Haag

woensdag 9 oktober 2019 14:06

Den Haag – Woensdag 9 oktober heeft rond 11.00 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus op de Van Alkemadelaan.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Van Montfoortlaan, waar de bus op de weg stond om de Van Alkemadelaan richting Scheveningen op te draaien. Een tegemoetkomende auto reed hierbij tegen de achterkant van de bus aan.

Een bestuurster is door het ambulancepersoneel nagekeken. Het is niet bekend of ze naar het ziekenhuis is vervoerd. De schade aan de auto was fors. Gedurende het incident waren in beide richtingen een rijstrook afgesloten.

 

0 reacties

Forse schade na ongeval op Van Alkemadelaan Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Woensdag 9 oktober heeft rond 11.00 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus op de Van Alkemadelaan.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Van Montfoortlaan, waar de bus op de weg stond om de Van Alkemadelaan richting Scheveningen op te draaien. Een tegemoetkomende auto reed hierbij tegen de achterkant van de bus aan.

Een bestuurster is door het ambulancepersoneel nagekeken. Het is niet bekend of ze naar het ziekenhuis is vervoerd. De schade aan de auto was fors. Gedurende het incident waren in beide richtingen een rijstrook afgesloten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!