Ravage na plofkraak op pinautomaat Akkerhof Spijkenisse

donderdag 10 oktober 2019 08:38

Twee mannen hebben vannacht bij winkelcentrum Akkerhof een gigantische ravage aangericht. Rond 04.00 uur bliezen zij met veel geweld een pinautomaat op met enorm veel schade als gevolg. Het tweetal ging er daarna op een motorscooter vandoor.

De pinautomaat zat in de entreehal van een appartementencomplex, door de explosie is deze geheel verwoest. Overal ligt glas en hoopjes verwrongen staal, een naastgelegen dierenkliniek heeft schade opgelopen.

Veel omwonenden hebben de klap gehoord, bewoners van de flat zelf zijn enorm geschrokken. De bewoners boven de entreehal gingen gelijk naar buiten. Zij vertellen tegen RTV Rijnmond dat ze hopen dat de automaat niet meer teruggeplaatst wordt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ravage na plofkraak op pinautomaat Akkerhof Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Twee mannen hebben vannacht bij winkelcentrum Akkerhof een gigantische ravage aangericht. Rond 04.00 uur bliezen zij met veel geweld een pinautomaat op met enorm veel schade als gevolg. Het tweetal ging er daarna op een motorscooter vandoor.

De pinautomaat zat in de entreehal van een appartementencomplex, door de explosie is deze geheel verwoest. Overal ligt glas en hoopjes verwrongen staal, een naastgelegen dierenkliniek heeft schade opgelopen.

Veel omwonenden hebben de klap gehoord, bewoners van de flat zelf zijn enorm geschrokken. De bewoners boven de entreehal gingen gelijk naar buiten. Zij vertellen tegen RTV Rijnmond dat ze hopen dat de automaat niet meer teruggeplaatst wordt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!