Automobilist rijdt water in Rhijnspoor Capelle aan den IJssel

zondag 13 oktober 2019 09:40

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is vannacht ter hoogte van het Rhijnspoor met zijn bolide het water ingereden. Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt.

De automobilist raakte niet gewond en kon snel uit de auto komen en haalde amper een nat pak. De politie lied de bestuurder blazen maar van rijden onder invloed bleek geen sprake. De auto zal als verloren moeten worden beschouwd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist rijdt water in Rhijnspoor Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is vannacht ter hoogte van het Rhijnspoor met zijn bolide het water ingereden. Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt.

De automobilist raakte niet gewond en kon snel uit de auto komen en haalde amper een nat pak. De politie lied de bestuurder blazen maar van rijden onder invloed bleek geen sprake. De auto zal als verloren moeten worden beschouwd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!