Boeren protesteren maandag bij provinciehuis in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Maandag 14 oktober willen boeren gaan protesteren bij het provinciehuis van Zuid-Holland in Den Haag. Zij komen protesteren tegen de beleidsregels over stikstof.

Bij meerdere provinciehuizen door het hele land wordt morgen geprotesteerd door de boeren. Het is de bedoeling om de provincies te laten zien dat het genoeg is voor de boeren. De regels moeten volgens hun soepeler en niet alles moet bij de boeren gelegd worden.

- Advertisement -

Verkeersoverlast tot een minimum beperken
Afgelopen 1 oktober kwamen duizenden boeren protesteren op het Malieveld in Den Haag. Deze actie legden het verkeer op de snelwegen en in/rond Den Haag plat. Het was toen de drukte ochtendspits ooit.

Het is volgens de boeren bij de protestactie op maandag niet de bedoeling om mensen te hinderen en proberen dit dus ook tot een minimum te beperken.

Woensdag landelijke actie
Aanstaande woensdag is ook weer een landelijke protestactie van de boeren in Den Haag. Ze willen proberen het Binnenhof te bezetten. Het is nog niet bekend hoeveel actievoerders mee zullen doen, maar mogelijk zal dit wederom leiden tot veel verkeershinder.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Actievoerders blokkeren ingang Tweede Kamer en verstoren debat

Den Haag - De Politie heeft meerdere demonstranten in en voor de Tweede Kamer in Den Haag verwijderd....

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...