Mindervalide jongen mishandeld, politie zoekt getuigen Nachtegaalstraat Krimpen aan den IJssel

zondag 13 oktober 2019 10:48

Krimpen aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling aan de Nachtegaalstraat in Krimpen aan den IJssel. Het slachtoffer liep daar samen met een vriend toen ze werden belaagd. Er volgde een mishandeling.

Één van de jongens raakte dusdanig gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Één van de slachtoffers was zeer slechtziend en liep met een blindegeleide stok.

Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mindervalide jongen mishandeld, politie zoekt getuigen Nachtegaalstraat Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling aan de Nachtegaalstraat in Krimpen aan den IJssel. Het slachtoffer liep daar samen met een vriend toen ze werden belaagd. Er volgde een mishandeling.

Één van de jongens raakte dusdanig gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Één van de slachtoffers was zeer slechtziend en liep met een blindegeleide stok.

Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie.

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!