Flinke gaslekkage na werkzaamheden Jasmijnstraat Ridderkerk

dinsdag 15 oktober 2019 14:21

Ridderkerk – In de Jasmijnstraat ter hoogte van de Acaciastraat ontstond vanmorgen een forse gaslekkage door werkzaamheden. Tijdens het graven werd er een leiding geraakt waardoor er flink wat gas ontsnapte.

Door het gaslek werd een kinderdagverblijf intern ontruimd en een aantal naastgelegen woningen. Stedin ging vervolgens direct aan de slag met de reparatie van de leiding. Deze bleek sneller dan verwacht weer gerepareerd te zijn.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke gaslekkage na werkzaamheden Jasmijnstraat Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – In de Jasmijnstraat ter hoogte van de Acaciastraat ontstond vanmorgen een forse gaslekkage door werkzaamheden. Tijdens het graven werd er een leiding geraakt waardoor er flink wat gas ontsnapte.

Door het gaslek werd een kinderdagverblijf intern ontruimd en een aantal naastgelegen woningen. Stedin ging vervolgens direct aan de slag met de reparatie van de leiding. Deze bleek sneller dan verwacht weer gerepareerd te zijn.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!