Inbraak bij juwelier in Poeldijk

Date:

Deel bericht:

Poeldijk – Donderdag 17 oktober is rond 04.00 uur een inbraak gepleegd bij een juwelier aan de Jan Barenselaan. Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden.

Een omwonende belde direct de politie toen hij glasgerinkel en harde bonkgeluiden hoorde. Deze getuige zag nog vier onbekenden na de inbraak wegrennen in de richting van de Irenestraat. Deze vier personen zijn vervolgens via een steeg, die ligt tussen de flat en de rijtjeswoningen, gevlucht naar de Beatrixstraat.

- Advertisement -

Na kort onderzoek bleek dat de vier verdachten goederen hebben gestolen uit de winkel. De eigenaar heeft aangifte gedaan van de inbraak en de politie doet verder onderzoek.

Signalement
Drie verdachten waren in donker gekleed en droegen capuchons. De vierde verdachte droeg een groengrijze jas.

Getuigenoproep
De recherche Westland zoekt getuigen. Heeft u de inbraak gezien of zag u een aantal uren, dagen of weken voor de inbraak verdachte personen of voertuigen in de omgeving van de juwelier aan de Jan Barendselaan? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Indien u een camera heeft hangen aan uw pand dan hebt u mogelijk beelden waarop de verdachten te zien zijn. Als dit het geval is, vraagt de politie dit te melden of uw beelden te sturen via dit meldformulier.

- Advertisement -

Gerelateerd